MMA състезателят Даниел Илиев е със счупена ръка.  Любопитно е

...
MMA състезателят Даниел Илиев е със счупена ръка.  Любопитно е
Коментари Харесай

Бившият на Гери-Никол се потроши

MMA състезателят Даниел Илиев е със счупена ръка.  Любопитно е по какъв начин бившето гадже на Гери-Никол е получил от контузията.

Ръката на Илиев е потърпевша по време на фенски пердах,  написа „ България Днес “. Боецът е бил част от 15-те ултраси на Левски, които се млатиха с такива на Айнтрахт (Франкфурт) при посещение на германците в София. Тогава крайните почитатели на двата тима си уговориха пердах 15 на 15. Мелето бе часове преди мача, който приключи 1:1. Българите победиха в багра за 38 секунди. Сред избраниците на сините бе Илиев. По време на търкала той наранява ръката си. Следва посещаване на болница и гипсиране. В момента състезателят върви с шина вместо гипс. Така се появи и на мача на националния стадион часове след багра, при който пострада.

Преди контузията Илиев има покана за присъединяване в огромна бойна вечер в София, която ще се организира скоро. Той се чудел дали да одобри след дългото неявяване. Сега към този момент този вид пропада, защото ще му отнеме значително време да се възвърне.

ММА боецът сега е на отмора на Миконос . Спортистът е с огромна компания, която обикаля най-популярните заведения. На някои клипове от ваканцията край боецът е екзотичната брюнетка Рима Соми - спрягана за новото гадже на Илиев. Преди Миконос двамата бяха дружно в Италия. Това е първата жена, с която Даниел се появява след раздялата с Гери-Никол. Самата певица неотдавна има мъж до себе си и той е кикбоксьорът Стоян Копривленски.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР